Dresden, de stad die uit puin en as is verrezen

  Dresden, de stad die uit puin en as is verrezen

  9 reacties

  1. author

   Helemaal mee eens en ze zouden zelfs de piramiden en de sfinx alsmede de klaagmuur en noem maar op ... opblazen als ze de kans zouden krijgen.

  2. author

   inderdaad werden meerdere mooie steden helemaal verwoest en allemaal door de schuld van Hitler!!! Als ik zie hoe IS ook al zoveel verwoest heeft, dan ben ik daar niet goed van. Wij hebben al zoveel oudheden bezocht en ze zijn van onschatbare waarde!!

  3. author

   Ja hele mooie stad, maar zo werden ook zonder reden Rotterdam en Coventry en meer steden platgebombardeerd .... en eerder dan de Duitse steden. Wie kaatst moet de bal terugverwachten zeggen ze dan meen ik. Ik vind het de schuld van Hitler dat die stad zo verwoest werd. Het is altijd zonde en helaas zijn er al zoveel mooie steden door oorlogen verwoest en zoals nu historische steden van voor de jaartelling door een IS zijn verwoest. Maar het is absoluut een mooie stad en prachtig herbouwd. En hele mooie foto's, En een hele mooie reportage.

  4. author

   Wat een enorm project, om alles weer in oude luister te herstellen. Maar hetgeen allemaal weer klaar is, geeft eer aan hun werk: in één woord prachtig!

  5. author

   Wat een pracht en praal, mooi artikel en het lijkt of Mozart of Bach hier zo voorbij kunnen wandelen, prachtig en daarmee gelijk de sfeer heel duidelijk weergegeven.

  6. author

   Mooi artikel over een indrukwekkende stad. Rijst een beetje als een feniks weer uit zijn as omhoog.

  Laat een reactie achter